Pixabay
05:10 - 16.06.2018 / viihde / Johan Ekroth
Isoäiti tuhlasi 18 000 euroa lapsenlapsensa 1-vuotissynttäreihin - juhlille oli kuitenkin hyvä syy?

Ihmiset juhlivat yleensä synttäreitä isosti siinä vaiheessa, kun he täyttävät tasalukuja. Joskus jo ensimmäisen vuoden jälkeen voi olla suuret synttärit.

Näin kävi hiljattain Britanniassa, jossa isoäiti Sharon Moseley päätti tuhlata noin 18 000 euro lapsenlapsensa Danny Smithin 1-vuotissynttäreihin.

Kovin moni asiasta kuullut ei voi olla miettimättä sitä, mitä esimerkiksi itse muistaa omista ensimmäisistä synttäreistään, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Sotilasteemaisille synttäreille oli kutsuttu 170 vierasta ja ne järjestettiin paikassa, jossa vietetään yleensä luksushäitä.

Pelkästään nelikerroksinen kakku ja aikuisille avoin baari maksoi noin 2800 euroa. Vieraista 60 oli lapsia ja he saivat nauttia muun muassa nuggeteista, juustohampurilaisista ja ranskalaista, jotka oli tarjoiltu hopealautasilta tottakai.

Aikuiset puolestaan söivät tuoretta meriruokaa, lohileipiä, possua ja hyytelöityä ankeriasta.

53-vuotiaalla Moseleylla oli kuitenkin syynsä, minkä vuoksi hän tuhlasi suuren summan 1-vuotissynttäreihin. Hänen tyttärensä oli nimittäin vuonna 2008 liikenneonnettomuudessa, jossa hänen lantionsa murskaantui.

Onnettomuuden jälkeen hän joutui kahdeksan tuntia kestäneeseen leikkaukseen, jonka päätteeksi hänelle sanottiin, ettei hän voisi koskaan saada lasta. Vuonna 2016 hän kuitenkin tuli raskaaksi.

artikkelin avainsanat:
oudoimmat