action comedy edm horror naiskauneutta scifi superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat evästeet

Traagisesti kuollut metsästäjä saa törkeitä kommentteja somessa - "toivottavasti tunsit kaikkien tappamiesi eläinten tuskat"

01.06.2018 / klo 05:40 / LE / maailmalta

Hiljattain kuolleen metsästäjän kuolema on noussut kuumaksi puheenaiheeksi maailmalla. 54-vuotias Claude Kleynhans oli vain hetkeä aiemmin ampunut puhvelin ja poseerasi sen kanssa samassa kuvassa.

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva Kleynhans oli lastaamassa ampumansa puhvelin ruhoa autoon, kun samaisen lauman toinen puhveli yllätti metsästäjän ja onnistui tappamaan hänet.

Etelä-Afrikassa Tzanenissa järjestetyllä metsästysreissulla ollut Kleynhans on saanut sosiaalisessa mediassa vihamielisiä kommentteja, joissa yksi muun muassa mainitsee karman puuttuneen peliin ja kostaneen metsästäjälle.

Eräässä kommentissa kirjoittaja toivoo metsästäjän tunteneen kaiken sen kivun, jonka hänen tappamansa eläimet ovat tunteneet.

Toinen kommentoija kiittää jumalaa Kleynhansin kuolemasta ja toivoo, että lisää metsästäjiä kuolisi, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Kolmas kommentoija toivoo, että Kleynhansin perhe lukee kaikki negatiiviset kommentit, sillä Kleynhans sai sitä, mitä ansaitsi.

Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä