Pixabay
00:10 - 07.05.2018 / maailmalta / Johan Ekroth
Valkohai hyökkäsi surffaajan kimppuun - kaverit varoittivat hetkeä ennen

Gracetownissa Australiassa surffari Alex Travaglino joutui kamppailemaan hengestään, kun valkohai hyökkäsi kolmesti hänen kimppuunsa.

Travaglino kertoo, että odotti aaltoa vedessä, kun hänen kaverinsa huusivat hänelle, että hänen alapuoleltaan ui juuri hai. Tämän jälkeen muut alkoivat paniikkia vältellen melomaan kohti rantaa rauhallisesti.

Pian myös Travaglino itse alkoi poistumaan paikalta, mutta liian myöhään. Hän tunsi hain hampaan pohkeessaan ja sen, kun hai alkoi ravistella surffarin jalkaa. Tämän jälkeen hai irrotti otteensa, mutta yritti purra uudelleen saaden Travaglinon jalan syvemmälle suuhunsa.

Hai sai niin hyvän otteen, että se sai vietyä Travaglinon hetkeksi veden pinnan alapuolelle, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Mies kuitenkin selviytyi pinnalle ja pääsi lautansa päälle. Ennen seuraavaa puremaa Travaglino sai iskettyä lautansa hain suuhun, jonka jälkeen hän sai lyötyä laudalla hain nenää.

Taistelun jälkeen surffari pääsi rannalle, jossa hänelle annettiin ensiapua ennen kuin hänet kiidätettiin sairaalaan helikopterilla, jossa hänelle tehtiin leikkaus.

Tällä hetkellä Travaglinon perhee hakee GoFundMe-sivuston kautta rahoitusta, kulujen kattamiseksi.

artikkelin avainsanat:
eläimet