Pixabay
03:40 - 07.05.2018 / maailmalta / Johan Ekroth
38 vuoden illuusio ratkesi - DNA-testi kertoi pojasta totuuden

Brasilialainen pariskunta sai hiljattain tietää 38 vuoden jälkeen, että heidän poikansa ei olekaan heidän, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Radigena ja Geraldo Gaspar kertovat, että heidän poikansa Romualdo ei varttuessaan näyttänyt kummaltakaan vanhemmaltaan ja sivulliset alkoivatkin epäilemään, oliko poika edes heidän.

Tovi sitten perhe päätti katkaista huhuilta siivet, joten he kävivät DNA-kokeessa, jossa selvisi, että Romualdo ei todella ollut heille sukua.

Järkyttyneet vanhemmat olivat yhteydessä Juruaiassa sijaitsevaan Monsenhor Genesio sairaalan. Heille kerrottiin, että tietojen mukaan lähes samaan aikaan Romualdon kanssa oli syntynyt toinenkin poikavauva Noel, jonka kanssa Romualdo oli luultavasti mennyt sekaisin.

Selvittelyiden jälkeen saatiin selville, että Noel oli kuollut noin yhden vuoden ikäisenä. Romualdon DNA-kokeesta uutisoitiin Brasiliassa, jonka jälkeen hänen biologinen siskonsa Nelma Rezende kuuli asiasta ja tavoitti Romualdon.

Nelmalle tehtiin myös DNA-koe, jolla voitiin varmistaa, että hän oli verisukua Romualdolle. Nelman ja myös Romualdon äiti Valdevina luuli aluksi kokonaisuutta vitsiksi kuullessaan uutiset.

Itse Romualdo kertoo olevansa tällä hetkellä niin onnellinen, ettei sille ole rahassa mitattavaa määrää.

artikkelin avainsanat:
oudoimmat