Pixabay
05:10 - 06.05.2018 / viihde / Johan Ekroth
Perhe murtui kyyneliin - rikas perhe auttoi avokätisellä tavalla

Tunteet pintaan nostava tositarina leviää uutispalstoilla, kun varakkaampi perhe maksoi suuren osan köyhän perheen veloista.

Kaikki alkoi televisio-ohjelmasta Rich House, Poor House, jossa toisilleen tuntemattomat perheet vaihtavat elämiään keskenään, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Köyhemmän perheen 28-vuotias Ross Timmins työskentelee maatilalla ja hänen vaimonsa 29-vuotias Sarah puolestaan kampaajana. Lisäksi heidän perheeseensä kuuluu kaksi lasta.

He kertovat, että heillä jää laskujen ja muiden elinkustannusten jälkeen viikossa rahaa käytettäväksi noin 137 euroa. He yrittävät lyhentää noin 13 000 euron luottokorttivelkaansa, mutta heidän rahansa riittävät maksamaan vain luottojen korkoja.

Ohjelmassa he vaihtoivat elämiään hetkeksi rikkaamman perheen kanssa, johon kuuluvat Lizzy ja Colin Whiting, joilla on myös kaksi lasta. Heille jää viikkotasolla käyttörahaa noin 1400 euroa.

Televisio-ohjelman lopussa Timminsejä odottaa heidän kotonaan kirje, jossa oli heille kirjoitettu ilouutinen.

Elämien vaihtaminen oli Whitingseille niin tunteellinen kokemus, että he päättivät nimittäin lyhentää Timminsien velkaa noin 9 000 eurolla auttaakseen heitä.

artikkelin avainsanat:
oudoimmat