Image Source / AOP
04:40 - 04.05.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi tänään - paljon uutta, lista päivän lisäyksistä

Netflix starttaa tänään mm. pohjoismaalaisen alkuperäissarjan The Rain. Katso traileri täällä.

Tänään luvassa on myös alkuperäiselokuva Anon, jonka on ohjannut Lord of War, S1m0ne ja Gattaca -leffoista tuttu Andrew Niccol. Elokuvaa tähdittävät Hollywood-suuruudet Clive Owen ja Amanda Seyfried.

Alla koko lista päivän lisäyksistä:

Dany Boon: Ylä-Ranska (standup)

Ranskalainen supertähti Dany Boon pohdiskelee yhden miehen show'ssaan kotimaataan, ensimmäistä koomikon keikkaansa ja vihamielisten teinien kasvattamisen haasteita.

A Little Help with Carol Burnett (talkshow - 1. tuotantokausi)

Legendaarinen komedienne Carol Burnett palaa televisioon välkkyjen lapsipanelistien kera. He auttavat julkkisvieraita ongelmien ratkomisessa turhia siekailematta.

Anon (scifi / trilleri, Clive Owen / Amanda Seyfried)

Tulevaisuudessa, missä teknologia on syrjäyttänyt yksityisyyden merkityksen, etsivä tutkii salamurhaajaa, joka on poistettu kaikista visuaalisista arkistoista.

Busted! (1. tuotantokausi)

Peliohjelman jokaisessa jaksossa seitsemän etsivää ratkaisee erilaisia arvoituksia saadakseen vastauksen suurimpaan kysymykseensä Project D:n kohtalosta.

Dear White People (osa 2)

Värilliset opiskelijat yrittävät selvitä jokapäiväisistä vähättelystä ja politikoinnista arvostetussa yliopistossa, joka ei ole lainkaan niin tasa-arvoinen kuin luullaan

Loppupeli (dokumentti)

Kuolemansairaat potilaat tapaavat erikoislaatuisia lääkäreitä, jotka yrittävät muuttaa vallitsevia näkemyksiä elämästä ja kuolemasta.

Anna meidän velkamme anteeksi (Italia 2018, draama)

Velkaantunut, työttömäksi jäänyt mies suostuu pakon edessä toimimaan velkojiensa käsikassarana, mutta tajuaa pian joutuvansa maksamaan diilistään kovan hinnan.

Kong: Apinoiden kuningas (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kong varttuu pennusta voimakkaaksi apinaksi Lukan ja hänen tiedemiesisänsä suojeluksessa. Joku haluaa kuitenkin päästä Kongista eroon.

Manhunt (Kiina 2017, toiminta)

Kiinalainen lääkefirman lakimies lavastetaan syylliseksi rikokseen. Hän liittoutuu fiksun japanilaispoliisin kanssa estääkseen vaarallisen bisnesjuonen toteutumisen.

The Rain (scifi-sarja, 1. tuotantokausi)

Julma virus tappoi suuren osan Pohjoismaiden väestöstä kuusi vuotta sitten. Sisaruspari liittyy nyt ryhmään nuoria selviytyjiä, jotka etsivät sekä turvaa että vastauksia.

Netflix lisäsi juuri 57 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix