Alamy / AOP
23:10 - 03.05.2018 / elokuvat / Findance
Viaplay lisäsi 12 elokuvaa - lista

Suosittu suoratoistopalvelu Viaplay on jälleen lisännyt tukun elokuvia.

Mukana on mm. Tom Cruisen tähdittämä toimintaelokuva The Mummy sekä klassikoita kuten Sideways.

Niin kauan kun sydän lyö (Ranska 2016, draama, Tahar Rahim / Emmanuelle Seigner)

Nuoren surffarin jouduttua vakavaan onnettomuuteen hänen perheensä lähentyy surun äärellä. Sairaalassa perhettä auttaa myötätuntoisten lääkäreiden ryhmä. Toisaalla sydänsairaudesta kärsivää naista odottaa joko toimenpide tai kuolema.

Sano vaan Aksel (Tanska 2002, perhe, Adam Gilbert Jespersen / Sarah Boberg)

Elämä ei ole helppoa, jos on tanskalainen poika nimeltä Aksel, joka rakastaa sianlihasta tehtyjä lihapullia ja haluaisi olla muslimi.

All Nighter (USA 2017, komedia / draama, Analeigh Tipton / Emile Hirsch)

Armoton uraohjus huolestuu, kun ei saa yhteyttä tyttäreensä. Isä päättää pyytää avuksi tyttären entistä, hunsvottimaista poikaystävää. Kaksikko kyselee ympäriinsä ja seuraa tyttären jalanjälkiä ympäri Los Angelesia, ja hurja vuorokauden mittainen jahti yhdistää parivaljakon.

Dreamer - laukkaratsun tarina (USA 2005, draama / perhe, Kurt Russell / Dakota Fanning)

Mies ja hänen nuori tyttärensä ryhtyvät mahdottomalta tuntuvaan tehtävään ja yrittävät auttaa loukkaantuneen laukkaratsun takaisin kilpailukuntoon samalla omien kasvukipujensa kanssa kamppaillen.

The Mechanic (USA 2011, toiminta, Jason Stathahm / Ben Foster)

Jason Stathamin, Ben Fosterin ja Donald Sutherlandin tähdittämä elokuva Michael Winnerin vuonna vuonna 1972 ohjaamasta toimintaelokuvasta. Kun palkkatappaja Arthur Bishopin paras ystävä tapetaan, tämä päättää kostaa verisesti murhamiehille.

Tex (USA 1982, draama, Matt Dillon / Jim Metzler)

Tex McCormickille ja hänen isoveljelleen Masonille isoksi kasvaminen on yhtä seikkailua etenkin, kun isä on jatkuvasti poissa, äiti on kuollut ja elämä tuo mukanaan haasteita jatkuvalla syötöllä.

The Mummy (USA 2017, toiminta / kauhu, Tom Cruise / Sofia Boutella)

Antiikin ajalta oleva prinsessa herää ikuisesta unestaan kostaakseen maailmalle, joka vei hänen henkensä.

Hulluna Onnesta (Italia 2016, komedia / draama, Valeria Tedeschi / Micaela Ramazzotti)

Beatrice on suulas ja värikkäällä mielikuvituksella varustettu perijätär, joka uskoo kuuluvansa maailman johtajien lähipiiriin. Donatella puolestaan on tatuoitu introvertti, hauras ja omaan salaperäisyyteensä kietoutunut nuori nainen. Molemmat ovat potilaina toscanalaisessa Villa Biondissa, edistyksellisessä mutta suljetussa psykiatrisessa hoitolaitoksessa.

Olsenbanden Jr. Sølvgruvens hemmelighet (Norja 2007, perhe, Ola Isaac Høgåsen / Ole Martin)

Kadonneiden kruununjalokivien etsintä johdattaa Egonin tovereineen Kongsbergiin ja kaupungin kuninkaallisille kaivoksille. Juonittelu kiihtyy, kun sekä poliisit että roistot saapuvat paikalle.

Sideways (USA 2004, draama / komedia, Paul Giamatti / Thomas Haden Church)

Milesin avioliiton kariuduttua hänelle on kehittynyt alkoholiongelma ja kirjailijan urakaan ei oikein etene. Hän kutsuu näyttelijäystävänsä Jackin viininmaistelumatkalle viikkoa ennen Jackin häitä. Ystävykset ovat kuin yö ja päivä, mutta heitä yhdistää sama yhdistelmä toteutumattomia unelmia ja häipyvää nuoruutta.

Jääkarhu New Yorkissa (USA 2016, animaatio)

Norm on isosydäminen jääkarhu, joka lähtee porukkansa kanssa pelastamaan Arktista New Yorkiin.Lue lisää

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (USA 2012, komedia, Marcus Coloma / Erin Cahill)

Ystävämme Papi ja sen kaksi- ja nelijalkaisista koostuva perhe muuttavat hienoon Beverly Hillsin hotelliin, jossa on upea koirakylpylä.

X-Men: Apocalypse (USA 2016, supersankari / toiminta, James McAvoy / Michael Fassbender)

Kaikkien aikojen vahvin mutantti, Apocalypse, palaa tuhansien vuosien jälkeen ja päättää tuhota nykymaailman. X-Menien on syytä pelastaa ihmiskunta.

Viceroy's House (UK / Intia 2017, draama, Hugh Bonneville / Gillian Anderson)

Uskomaton tarina siitä, miten kaikkien aikojen suurin imperiumi hajotettiin ja miten sen raunioista syntyi kaksi valtiota. Viceroy's House Delhissä on valtava palatsi, jonka tuli viestiä intialaiselle brittiläisen imperiumin suuruutta.

artikkelin avainsanat:
Viaplay