Pixabay
03:40 - 04.05.2018 / maailmalta / Johan Ekroth
Varo tekemästä vastaavaa virhettä - työtön äiti antoi vahingossa nelinumeroisen summan tippiä

Monissa maissa on varsin yleinen tapa antaa ravintolassa tippiä. Joskus se saattaa kuitenkin aiheuttaa päänvaivaa, kuten tällä kertaa.

37-vuotias äiti Olesya Shemyakova kertoo olleensa vierailulla Sveitsissä Dietikonissa. Hän kävi yhdessä poikansa ja ystävänsä kanssa ravintolassa, jossa hän tilasi kaikille palan kakkua.

Kun maksun aika tuli, hän pyysi saada maksaa noin 20 euron suuruista summaa kortilla. Maksaessaan kortilla hän näppäili maksulaitteeseen PIN-koodinsa. Tämä ei jostain syystä hänen mielestään toiminut, joten hän näppäili koodin toisen kerran.

Saatuaan kuitin, siinä näkyi maksettu summa. Muutaman viikon päästä hän kuitenkin yllättyi nähdessään luottokorttilaskunsa, joka oli ravintolasta noin 6430 euroa.

Hetken pähkäiltyään suurta summaa, hän ymmärsi, että summa oli sama kuin hänen luottokorttinsa tunnusluku, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Shemyakova kertoo ensin näppäilleensä laitteeseen PIN-koodinsa, jonka jälkeen hän oli näppäillyt sen toisen kerran, mutta siinä kohdassa, jossa laite kysyi tipin suuruutta.

Shemyakova on ollut virheensä vuoksi yhteydessä ravintolaan, josta on luvattu, että hän saa rahansa takaisin.

artikkelin avainsanat:
oudoimmat