Alamy / AOP
04:40 - 26.04.2018 / viihde / Markku Leppilampi
Uskomaton mysteeri - mies katosi bulgarialaisella lentokentällä valvontakameroiden edessä! Ei ole nähty sen koommin

Lars Mittank -nimisen saksalaisen miehen katoaminen on ihmetyttänyt jo useita vuosia, Newser kertoo [lähde].

Mittank oli ystäviensä kanssa lomalla Bulgariassa. Ystävien mukaan lomalla ei tapahtunut muuten mitään ihmeelllistä, paitsi että he huomasivat Mittankin syövän hyvin vähän. Lisäksi hän joutui tappeluun muiden saksalaisten kanssa jalkapallojoukkueista.

Mittankilla hajosi tärykalvo tappelun yhteydessä. Tämän jälkeen hän sanoi ystävilleen, että hänen täytyy antaa korvalleen aikaa parantua. Hänen ystävänsä lähtivät Saksaan, jolloin asiat alkoivat muuttua oudoksi.

Mittank muun muassa soitti useita kertoja äidilleen ja puhui kuiskaten. Mittank väitti, että häntä seurataan. Hotellin kamerat puolestaan näkivät Mittankin piileskelevän hississä.

Mittank onnistui kuitenkin lopulta menemään lentokentälle, jossa hän tapasi lentokenttälääkärin korvansa vuoksi. Lääkäri antoi Mittankille luvan nousta koneeseen, mutta huomasi Mittankin vaikuttavan vainoharhaiselta, varsinkin kun lentokentän rakennustyöntekijä käveli toimistoon.

Tuolloin Mittank nousi ylös, jätti laukkunsa ja juoksi ulos terminaalista. Tämän jälkeen hänen nähtiin juoksevat parkkipaikan läpi, yli aidan ja lopulta metsään.

Mittankin katoamisesta ei edelleenkään tiedetä enempää. Alla video.

artikkelin avainsanat:
oudoimmat