Alamy / AOP
06:10 - 06.04.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tänään tiedossa huippusetti - katso koko lista

On jälleen perjantai ja Netflix julkaisee klo 10.00 paljon uutta materiaalia.

Luvassa on mm. scifi-leffa Alus 9 ja eeppinen brittisarja Troija: Kaupungin tuho.

Lapsiperheitä ilahduttaa Boss Baby: Bisnesjengi tulee taas! -sarja, joka jatkaa The Boss Baby -animaatioelokuvan tarinaa.

6 Balloons (USA 2018, draama)

Uskollinen sisko yrittää pysyä koossa koettaen saada narkomaaniveljensä pikaisesti vieroitushoitoon ja huolehtien samalla tämän 2-vuotiaasta tyttärestä.

Amateur (USA 2018, draama)

14-vuotias koripalloilmiö ei pysty sopeutumaan uuteen joukkueeseensa, koska hänestä kuvattu video leviää netissä. Elokuvan on ohjannut Ryan Koo.

Neljäs joukko - The 4th Company (Meksiko 2016, toiminta / rikos)

Nuori vanki pääsee 1970-luvun Meksikossa jalkapallojoukkueeseen, joka toimii myös väkivaltaisen vankilan korruptoituneen hallinnon taisteluryhmänä.

Alus 9 - Orbiter 9 (Espanja 2017, scifi / trilleri)

Helena on ollut koko ikänsä yksin avaruusaluksessa. Yhtäkkiä hänen elämäänsä tupsahtaa insinööri, johon hän ihastuu – ja Helenan koko maailma mullistuu.

Ram Dass - Kotiinpaluu (dokumentti)

Mauin kodistaan käsin uraauurtava tutkija, kirjailija ja henkinen opettaja pohdiskelee rakkautta, elämää ja kuolemaa hetkellä, jolloin hänen oma elämänsä on loppumassa.

Seth Rogen's Hilarity for Charity - komediaspesiaali

Seth Rogenin tähdittämä komediaspesiaali, joka sisältää stand upia, musiikkia ja sketsejä.

Rahapaja - osa 2 (rikos)

Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan, ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa.

Superautot vastaan yllättäjät - 1. tuotantokausi

Autonörtit tuunaavat tavallisista kaaroista huippunopeita vauhtihirmuja, joita vastaan eksoottisten superautojen kuljettajat kilpailevat katu-uskottavuutensa uhalla.

Troija: Kaupungin tuho - 1. tuotantokausi

Paimen nimeltä Paris etsii Afroditen hänelle lupaamaa naista. Hän selvittää todellisen henkilöllisyytensä ja rakastuu Spartan Helenaan – ja käynnistää Troijan sodan. Katso traileri täällä.

Boss Baby: Bisnesjengi tulee taas! - 1. tuotantokausi

Hittielokuvan tarinaa jatkavassa animaatiosarjassa Pikku-Pomo ottaa veljensä Timin mukaan firmaan oppimaan liike-elämässä tarvittavia taitoja.

Netflix lisäsi juuri 54 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix