Pixabay
23:10 - 05.04.2018 / viihde / Markku Leppilampi
Nainen on asunut lasikopissa 13 vuotta - edes perhe ei saa koskettaa (kuva)

53-vuotiaan espanjalaisen Juana Munozin elämä on ollut melkoisen outoa viimeiset 13 vuotta, Oddity Central kertoo [lähde].

Nainen on asunut lasikopissa koko tuon ajan. Kokoa lasikopilla on 25 x 25 metriä.

Hän voi poistua lasikopista vain, jos hän noudattaa tarkkaa protokollaa. Jos joku tulee sisään, hänen täytyy ensin käydä suihkussa, käyttää kemikaalivapaita puhdistusaineita sekä pukeutua orgaaniseen puuvillaan.

Naista ei saa myöskään koskettaa. Ainoan poikkeuksen saavat hänen kaksi 26- ja 29-vuotiasta lastaan. He saavat halata naista kaksi kertaa vuodessa, mutta se vaatii useiden päivien valmistelun.

Munoz kertoo painajaisensa alkaneen 29 vuotta sitten, kun hänen aviomiehensä istutti perunoita takapihalle. Naisen koskettua perunoihin, hänen huulensa ja silmänsä alkoivat turvota ja hän joutui sairaalaan.

Hoitoon päästessään hän oli turvonnut jo "hirviömäisen" näköiseksi. Nainen hoidettiin kuntoon, mutta hän on tapauksen jälkeen ollut yliherkkä erinäisille kemikaaleille. Oireita kemikaalien kanssa kosketuksiin joutumisesta ovat muun muassa oksentaminen, väsymys, iho-oireet, hapen puute ja allergiset reaktiot.

Nainen kärsii lisäksi fibromyalgiasta, kroonisesta väsymysoireyhtymästä sekä sähköyliherkkyydestä. Tämän vuoksi Munoz ei nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin sulkea itsensä lasikoppiin.

Nainen epäilee, että perunoissa ollut torjunta-aine laukaisi hänen sairautensa. Alla kuva.


artikkelin avainsanat:
oudoimmat terveys