Alamy / AOP
04:10 - 27.03.2018 / viihde / Markku Leppilampi
Nainen matkusti kymmeneen eri paikkaan maapallolla vain noin 2000 eurolla - näin hän venytti penniä, mutta koki silti luksusta

Reppureissaajat saattavat selvitä hyvinkin halvalla reissuistaan ympäri maailmaa. Brittiläinen nainen Chelsea Dickenson onnistui kuitenkin käymään 2000 eurolla kymmenessä paikassa ja kokemaan hiukan luksustakin, Metro kertoo [lähde].

Hän asetti tavoitteekseen nähdä mahdollisimman paljon mahdollisimman halvalla. Haastetta lisäsi esimerkiksi halu lentää vähintään kerran business-luokassa. Viimeisellä reissullaan hän majoittui kaksi yötä New Yorkissa 1,7 miljoonan dollarin asunnossa noin 26 euron hintaan per yö.

Matkojen tuli kestää myös vähintään kahdesta viiteen yötä. Hän onnistui kuin onnistuikin puristamaan kymmenen reissun kulut 2000 euroon.

Naisen vinkkejä voit lukea alta.

Suosi Airbnb:tä tai jos et voi, vertaile hotellien hintoja. Hyviksi sivustoiksi Dickenson listasi Windmu, Ownersdirect, Holidaylettings, Hometogo -sivustot ja hotellipalveluista Trivagon.

Rekisteröidy "cashback"-sivustoille kuten Quidco ja TopCashback. Ne maksavat rahaa hotellien ja lentojen buukkaamisesta, mahdollistavat matkavakuutuksen ja tarjoavat junamatkoja sekä autojen vuokrauspalveluita.

Etsi tarjouskoodeja ennen palveluiden ostamista. Niitä voi hakea esimerkiksi hotels.com -sivustolta.

Nomador-sivustolta voi löytää ilmaisen majoituksen työtä vastaan.

Wicked Campers, Spaceship Rentals ja Imoova -vuokrauspalveluilla saattaa lojua siellä sun täällä autoja, joita ei ole palautettu. Moisesta autosta joutuu maksamaan mitättömän summan per päivä, jos sen vain palauttaa lopuksi vuokraamoon.

Ota lento, kun lentoyhtiö tarjoaa sitä vahingossa liian halvalla. Tässä puuhassa auttavat Secret Flying, Jack's Flight Club ja Holiday Pirates -nettisivustot.

artikkelin avainsanat:
niksit