Pixabay
07:10 - 15.03.2018 / maailmalta / Johan Ekroth
Nainen yritti palkata palkkamurhaajan tappamaan palkkamurhaajan - uskomaton kuvio

Yhdysvalloista Salt Lake Citysta maailmaa ihmetyttää kummallinen kokonaisuus, jossa nainen palkkasi ensin palkkamurhaajan tappamaan oman ex-miehensä, jonka jälkeen hän palkkasi palkkamurhaajan tappamaan palkkamurhaajan.

Vuonna 2016 70-vuotias Linda Gillman tuomittiin vankeuteen, kun hän jäi kiinni siitä, että oli palkannut palkkamurhaajan tappamaan ex-miehensä.

Gillmanin palkkaama murhaaja Christian Olsen ei pystynyt tappamaan Gillmanin ex-puolisoa sekä hänen uutta vaimoaan, vaan kertoi heille Gillmanin suunnitelmat.

Todisteiden ja oikeudenkäyntien jälkeen Gillman todettiin syylliseksi suunnitelmiinsa ja hän päätyi vankilaan.

Gillman ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan. Koska hän oli vihainen nyt myös Olsenille, yritti hän vankilasta käsin palkata uuden palkkamurhaajan, jonka oli tarkoitus tappaa sekä Gillmanin ex-mies, että aikaisemmin palkattu palkkamurhaaja Olsen.

Gillman yritti lähestyä uutta palkkamurhaajaa kirjeellä, mutta yritys meni pieleen, koska poliisit takavarikoivat naisen kirjeen.

Gillmanin uusi rikos käsitellään oikeudessa 23. huhtikuuta alkaen. Nyt on jo kuitenkin hyvin varmaa, että nainen istuu vankilassa loppuelämänsä, kirjoittaa Oddity Central [lähde].

artikkelin avainsanat:
rikos