Rex Features / AOP
06:10 - 12.03.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 11

Netflix tarjoaa tällä viikolla useita uusia alkuperäiselokuvia sekä tv-sarjojen ensimmäisiä tuotantokausia.

Alla koko lista:

12.3.

Annihilation - Hävitys (scifi-kauhuelokuva)

Biologi Lenan aviomies katoaa Yhdysvaltain armeijan salaisessa tehtävässä. Lena lähtee tutkimaan hallituksen eristämää salaperäistä aluetta.

13.3.

Children of the Whales (animesarja 1. tuotantokausi)

Chakuro on nuori, taikavoimainen arkistonhoitaja. Hän tietää aikansa olevan vähissä, mutta saaren ulkopuolelta tuleva tyttö muuttaa kaiken.

Ricky Gervais: Humanity (standup)

Seitsemän vuoden tauon jälkeen Ricky Gervais nousee lavalle ilkkumaan tyylilleen uskollisesti julkkiksia, kuolevaisuutta ja ammattiloukkaantujien yhteiskuntaa.

Stretch Armstrong: Pahikset karkuteillä (interaktiivinen animaatioelokuva)

Pahikset ovat valloillaan Charter Cityssä. Flex Fighterit Jake, Ricardo ja Nathan tarvitsevat sinun apuasi kaaoksen taltuttamisessa.

Terrace House: Opening New Doors (reality 1. tuotantokausi)

Ryhmä nuoria – mukana on mm. kokki, lumilautailija ja jääkiekkoilija – kokoontuu Karuizawan metsään tavoittelemaan unelmiaan.

15.3.

Tyhjä taulu - Tabula Rasa (mysteerisarja 1. tuotantokausi)

Muistinsa menettänyt nuori nainen on ratkaisun avain kadonneen henkilön tapauksessa. Todistaakseen syyttömyytensä hänen on koottava muistojensa sirpaleet.

16.3.

Benji (koko perheen elokuva)

Sisarukset joutuvat vaaraan, mutta päättäväinen koira rientää apuun ja yhdistää perheen

Edha (draamasarja 1. tuotantokausi)

Menestyksekäs muotisuunnittelija ja sinkkuäiti kohtaa komean mysteerimiehen sekä koston, intohimon ja synkkien salaisuuksien syöverit.

Kulmilla - On My Block (komediasarja 1. tuotantokausi)

Nämä neljä fiksua ja hauskaa teiniä ovat oppineet pärjäämään Los Angelesin levottomilla kaduilla. Lukion alkaessa nelikon elinikäinen ystävyys joutuu koetukselle.

Spirit - Vapauden kutsu (animaatiosarja 4. tuotantokausi)

Reipas kaupunkilaistyttö Lucky muodostaa vahvan siteen Spirit-nimiseen villihevoseen ja seikkailee ystäviensä Prun ja Abigailin kanssa.

Take Your Pills (dokumentti)

Kilpailuhenkisessä yhteiskunnassa Adderallin kaltaiset lääkkeet siivittävät opiskelijoita, urheilijoita ja koodareita huippusaavutuksiin. Kaikella on kuitenkin hintansa.

Wild Wild Country (rikossarja 1. tuotantokausi)

Kiistelty kulttijohtaja rakentaa utopistisen kaupungin Oregonin erämaahan. Paikallisten kanssa puhjennut konflikti paisuu pian maanlaajuiseksi skandaaliksi.

Netflix lisäsi juuri 26 nimikettä, katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix