Alamy / AOP
06:10 - 05.03.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 10

Suomen Netflixin tulevalla viikolla on luvassa todella monipuolinen kattaus.

Odotetuimpiin julkaisuihin kuuluu varmasti Marvelin Jessica Jones -sarjan toinen tuotantokausi, minisarja Kova linja sekä Jared Leton tähdittämä Netflix-alkuperäiselokuva The Outsider.

Alla koko lista:

6.3.

Rajalla - 1. tuotantokausi

Norjalaisessa sarjassa rikosetsivä salaa murhan suojellakseen perhettään. Hänen työparinsa epäilykset kuitenkin heräävät, ja hän joutuu keskelle vaarallista peliä.

Gad Elmaleh: American Dream (standup)

Ensimmäisessä englanninkielisessä spesiaalissaan koomikko Gad Elmaleh veistelee vitsejä muun muassa Amerikan ruoka- ja tapailukulttuurista sekä slangista.

8.3.

Bad Guys: Vile City - 1. tuotantokausi

Häijy yritysjohtaja pitää kaupunkia otteessaan, ja hänet kukistaakseen syyttäjä kerää avukseen joukon miehiä, jotka eivät itsekään ole puhtaimpia pulmusia.

Ladies First: Deepikan tarina (dokumentti)

Deepika Kumari syntyi intialaisessa Ratun kylässä ja kasvoi köyhyydessä ja naisia alistavassa kulttuurissa. 18-vuotiaana hän on yksi maailman parhaista jousiampujista.

Marvel's Jessica Jones - 2. tuotantokausi

9.3.

A.I.C.O. Incarnation - 1. tuotantokausi (anime)

Kaikki Aikon totena pitämä paljastuu valheeksi. Hän lähtee Sukeltajien mukana etsimään tuhon alkua, jotta se pysäytettäisiin lopullisesti ja hänen perheensä pelastuisi.

Kova linja - Collateral (minisarja)

Pizzalähetin murhaa selvittävä lontoolaisetsivä paljastaa huumekauppiaiden, salakuljettajien ja vakoojien salaliiton.

Love - 3. tuotantokausi

Nailed It - 1. tuotantokausi

Kotileipurit yrittävät luoda henkeäsalpaavia herkkuja kilpaillessaan 10 000 dollarin rahapalkinnosta. Näillä tunareilla on totisesti jauhopeukalo keskellä kämmentä!

The Outsider (elokuva - rikos)

Amerikkalainen vanki joutuu yakuza-mafian synkkään maailmaan sodanjälkeisessä Japanissa. Maksuna vapaudestaan hänen on ryhdyttävä elämään kuin yakuza. Pääosassa Jared Leto.

Trolls - Svengi jatkukoon - 2. tuotantokausi

Netflix lisäsi juuri 26 nimikettä, katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix