Pixabay
07:10 - 15.02.2018 / maailmalta / Lauri Ekroth
Kaasupoljin juuttui pohjaan 160 kilometrin tuntivauhdissa - kuljettaja soitti hätänumeroon kesken ajamisen

28-vuotias Joseph Cooper joutui hiljattain hyvin harvinaiseen, mutta painajaismaiselta tuntuvaan tilanteeseen Floridassa Yhdysvalloissa.

Hän oli ajamassa autollaan, kunnes hän huomasi yhtäkkiä, että hänen kaasupolkimensa oli juuttunut ja hänen auto matkasi 160 kilometrin tuntivauhtia.

Cooper kertoo, että päätti soittaa hätänumeroon ja ilmoittaa kiperästä tilanteestaan. Puhelimessa häntä neuvottiin tekemään hätäjarrutus, mutta tästä Cooper kieltäytyi kovan vauhtinsa nimissä, kirjoittaa UPI [lähde].

Cooper oli myös yrittänyt laittaa autoaan vapaalle, mutta tuloksetta. Pian poliisit tavoittivat miehen liikenteessä ja useat poliisiautot tekivät hänelle tilaa liikenteessä muilta autoilta.

Tilanne saatiin päätökseen, kun Cooperin auton eteen heitettiin piikkimatto ja auton vauhti saatiin tarpeeksi hiljaiseksi, jotta se saatiin pysäytettyä.

Tapaturmilta onneksi vältyttiin, mutta 80 kilometriä kaasu juuttuneena ajanut Cooper valitti tilanteen jälkeen rintakivuista ja hänet vietiin sairaalaan. Syytä kaasupolkimen jumittumiselle ei tiedetä.

artikkelin avainsanat:
oudoimmat