MTV
10:40 - 24.01.2018 / tv-sarjat / Findance
MTV3 aloittaa uuden remontointi- ja sisustusohjelman Kotoisa

MTV3-kanava aloittaa uuden remontointi- ja sisustusohjelman, Kotoisa, 22. helmikuuta klo 20 alkaen.

Ohjelmassa uudistetaan niin suomalaisten koteja, kesämökkejä kuin niiden pihojakin. Sarjassa muutoksen kokevat 12 erilaista kohdetta, joista jokainen remontoidaan ja uudistetaan asukkaiden haaveiden ja toiveiden perusteella, lopputuloksen pysyessä yllätyksenä viimeiseen asti. Jokaisen jakson lopussa remontoitu kohde paljastetaan asukkaille, jolloin onnenkyyneleitä nähdään välillä niin kohteen omistajien kuin suunnittelijoiden silmissä.

Sarjan kaikki muutoskohteet ovat erilaisia: kauden aikana laitetaan kuntoon mm. vanha rintamamiestalo, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja ja lähes satavuotias mansardikattoinen hirsitalo. Uuden elämän saavat myös urheilevien tyttöjen huoneet, kylpyhuone- ja saunaosasto ja auttamattomasti vanhentunut keittiö. Kahtena julkkiskohteena uudistetaan Kaija Koon rauhoittumiskeidas sekä Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kolmilapsisen perheen mökki ja sen piha hiekkarantoineen.

Kotoisan tiimissä sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnittelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors.

artikkelin avainsanat:
MTV3