action comedy edm horror naiskauneutta scifi superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat evästeet

Poika hyppäsi miehen päälle uima-altaassa - mies aikoo haastaa matkatoimiston oikeuteen

19.01.2018 / klo 02:10 / LE / maailmalta

Ikävän kuuloisia uutisia kantautuu Espanjasta Barcelonasta, jossa lomamatkalla olleen worcestershireläis miehen loma sai ikäviä käänteitä ensimmäisten tuntien aikana.

Graham Hyde oli hotellin uima-altaalla ja hän päätti kokeilla vesiliukumäkeä. Kaikki meni hyvin siihen saakka, kunnes putkesta ulos tullessaan isokokoinen poika hyppäsi juuri samaan aikaan uima-altaaseen.

Poika mätkähti suoraan Hyden päälle, joka kertoo kuulleensa niskastaan naksahduksen. Kova isku sai myös aikaiseksi sen, että Hyde sai aivotärähdyksen.

44-vuotias yhden lapsen isä kertoo, että ikävä tilanne sattui kesäkuussa, mutta hänellä on yhä kipuja, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

Hän on ilmoittanut, että ei ole pojalle tapahtuneesta vihainen, vaan matkatoimisto Jet2Holidaysille, koska altaan reunalla ei ollut mitään varoituskylttiä hyppäämisestä altaaseen liukumäen kohdalla.

Tästä syystä Hyde onkin haastanut matkatoimiston asian tiimoilta oikeuteen. Jet2Holidaysilta asiaa ei ole kommentoitu, sillä sen käsittely on vielä kesken.

Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä