Alamy / AOP
06:10 - 03.01.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix tykittää tammikuussa seuraavat uutuudet - katso lista

Netflix lisäsi juuri 47 elokuvaa, katso lista (3.1.) täällä.

Netflix tarjoaa tammikuussa mm. seuraavanlaiset alkuperäisuutuudet - lista ei ole täydellinen.

1.1.

Lovesick - 3. tuotantokausi

Dylan etsi tosirakkautta, mutta löysikin vain klamydian. Ystäviensä Evien ja Luken kanssa hän ryhtyy käymään läpi entisiä heilojaan voidakseen kertoa tartunnasta.

5.1.

Devilman Crybaby - 1. tuotantokausi

Demonit ovat heränneet ja ihmiskunta on vaikeuksissa. Herkkä demonipoika ja hänen salaperäinen ystävänsä käyvät raakaa sotaa pahuutta vastaan.

Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto - 2. tuotantokausi

Omalaatuinen amatöörietsivä Dirk ja hänen vastahakoinen avustajansa Todd selvittävät umpimähkään sotkuisia, vaarallisia ja yliluonnollisia mysteerejä.

Rotten - 1. tuotantokausi

Dokumenttisarja pureutuu syvälle ruoan tuotantoketjuun ja paljastaa ravinnostamme epämiellyttäviä totuuksia ja salattuja taustavoimia.

12.1.

Polkkakuningas

Tositarinaan perustuvassa komediassa puolalaissyntyinen bändin keulakuva Jan Lewan haluaa lyödä läpi Yhdysvalloissa ja houkuttelee faninsa mukaan pyramidihuijaukseen. Pääosassa Jack Black.

Somebody Feed Phil

Kaikki rakastavat Raymondia -sarjan luoja Phil Rosenthal kiertää maailmaa tutustuen paikalliseen keittiöön ja kulttuuriin mm. Bangkokissa, Lissabonissa ja Mexico Cityssa.

Tom Segura: Disgraceful (standup)

16.1.

Katt Williams: Great America (standup)

19.1.

Grace and Frankie - 4. tuotantokausi

23.1.

Todd Glass: Act Happy (standup)

Energiaa pursuava ja suoraa puhetta suoltava Todd Glass paasaa House Hunters -sarjasta, sydänkohtauksestaan ja siitä, miten hän "rynni ulos liiteristä".

26.1.

Dirty Money - 1. tuotantokausi

Dokumenttisarja paljastaa suuryhtiöiden armottoman ahneuden ja korruption, joiden ilmenemismuotoja ovat mm. peukaloidut autot ja älyttömiksi paisuneet lääkkeiden hinnat.

One Day at a Time - 2. tuotantokausi

A Futile and Stupid Gesture

Doug Kenney oli yksi National Lampoon -huumorilehden perustajista. Hänen vaikeasta elämästän ja huikeasta urastaan kertovan elokuvan pääosissa nähdään Will Forte ja Domhnall Gleeson.

Netflix lisäsi juuri 47 elokuvaa, katso lista (3.1.) täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix