action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Suhde päättyi eroon, koska mies ei antanut naiselleen rahaa - nainen kosti räväkällä tavalla

16.10.2017 / klo 07:10 / LE / maailmalta

24-vuotias Kristina Kuchma oli illastamassa 41-vuotiaan miehensä Guy Gentilen kanssa ravintolassa, kun Kuchma päätti pyytää 50 000 dollaria aloittaakseen markkinointiin liittyvän liiketoiminnan.

Gentile kuitenkin vastasi naisystävälleen, että ei ollut valmis antamaan kyseistä summaa puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. Asiasta kehkeytyi riita, jonka lopuksi Gentile päätti suhteensa Kuchmaan.

Kuchma kimpaantui jätetyksi tulemisesta siten, että heitti Gentilen naamalle kuumat teevedet ja otti miehensä autonavaimet, kirjoittaa Metro [lähde].

Tilanteen jälkeen Kuchma lähetti miehelleen tekstiviestin, jossa kertoi Gentilen olevan valehtelija, koska ei auttanut naista aloittamaan uutta liiketoimintaa. Viestissään hän myös kertoi, että miehen asunnon takapihalla odottaa häntä yllätys.

Kun Gentile pääsi kotiinsa, huomasi hän, että hänen 100 000 dollaria maksava Mercedes S400 oli ajettu miehen uima-altaaseen. Gentile kertoo, että hän järkyttyi, koska luuli ex-naisystävänsä olevan yhä autossa.

Nainen ei kuitenkaan ollut altaassa olevassa autossa, minkä jälkeen Gentile loukkaantui kovasti, koska hän oli tehnyt naisensa eteen paljon.

Poliisista kerrotaan, että auton altaasta nostaminen kesti muutaman tunnin. Asian selvittely ja tutkinta on toistaiseksi kesken.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä