Alamy / AOP
10:10 - 20.09.2017 / maailmalta / Markku Leppilampi
22-vuotias lakia opiskeleva nainen valehteli taksikuskin raiskanneen - sikaili ensin taksissa rasvaisen kebabin kanssa ja raivosi matkan päätteeksi

22-vuotias brittiläinen lakia opiskeleva nainen sortui opiskeluvalinnastaan huolimatta rikokseen, Yahoo! kertoo [lähde].

Tapaus juontaa juurensa naisen taksimatkaan. Hän astui kyytiin erittäin humalassa kebabinsa kanssa.

Nainen yritti maksaa matkansa kymmenen punnan setelillä, mutta kuljettaja ei suostunut ottamaan sitä vastaan, koska se oli aivan kebabrasvassa.

Nainen muuttui tämän jälkeen töykeäksi ja juoksi ympäri autoa avaten sen ovia. Taksikuski ei välittänyt asiasta sen enempää, koska tämänkaltaiset tapaukset eivät ole hänen mukaansa epätavallisia, kun ihmiset ovat humalassa.

Nainen sen sijaan soitti aamulla poliisille ja väitti taksikuskin raiskanneen hänet. Hän myös allekirjoitti lausunnon, jossa hän kuvaili hyökkäyksen.

Perheellinen taksikuski otettiin tämän jälkeen kiinni kuudeksi tunniksi. Hän ei myöskään voinut tutkinnan vuoksi työskennellä neljään viikkoon.

Tutkinnassa selvisi muun muassa kuljettajan ja taksikeskuksen välisestä keskustelusta sekä GPS-tiedoista, että nainen oli valehdellut lausunnossaan.

Nainen murtui oikeudessa kyyneliin ja pyysi syyttäjää luopumaan syytteistä. Nainen sanoi lisäksi, että hänen toiveensa poliisiksi pääsystä ovat nyt romuttuneet. Hän myönsi syyllisyytensä.

Nainen tuomittiin 16 kuukaudeksi vankeuteen.

artikkelin avainsanat:
rikos