action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Mies potkaistiin lennolta - mainitsi väärästä asiasta henkilökunnalle

11.08.2017 / klo 08:10 / ML / maailmalta

Mohammed Khan, 26, sanoo joutuneensa epäoikeudenmukaisen kohtelun uhriksi Virgin Atlanticin lentokoneessa, Metro kertoo [lähde].

Khan keskusteli vielä maassa olleessa lentokoneessa matkustajan ja lentoemännän kanssa. Matkustaja valitti jossain vaiheessa hitaista turvatarkastuksista, johon Khan vastasi:: "9/11:n jälkeen on ollut enemmän turvatarkastuksia."

Tämän jälkeen hän vielä sanoi henkilökunnan jäsenelle: "Työsi on varmasti muuttunut 9/11:n jälkeen." Vastaukseksi hän sai hölmistyneen katseen.

Kone käännettiin tämän jälkeen kiitoradalla ympäri. Sen päästyä takaisin terminaaliin, Khan vietiin koneesta ulos poliisien saattelemana.

Poliisi ei edes kuulustellut häntä, sillä he uskoivat, että kyseessä oli väärinkäsitys. Virgin ei kuitenkaan päästänyt miestä takaisin lennolle, eikä hän saanut kallista lipunhintaansa takaisin.

Khanin mielestä hänet profiloitiin hänen etnisen taustansa ja uskontonsa perusteella. Khan on taistellut yhtiötä vastaan asianajajien avustuksella nyt 18 kuukautta. Hän vaatii 5000 punnan korvauksia kuluineen.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä