Alamy / AOP
10:10 - 11.07.2017 / viihde / Markku Leppilampi
Uusi ilotyttösovellus innostuttaa sekä huolestuttaa - seksiä nappia painamalla

Tuhannet skotlantilaiset ovat innostuneet uudesta kännykkäsovelluksesta nimeltään Rendevu, Daily Mail kertoo [lähde]. Ohjelmisto on Reuben Coppa -nimisen sydneyläisen miehen kehittämä. Applikaatio yhdistää seksityöntekijät, niin miehet kuin naisetkin, käyttäjiin.

Coppa sanoo, että sovellus kehitettiin yrityksenä luoda seksityöntekijöille turvallisemmat työolosuhteet luomalla heille organisaatio, jonka kautta he voivat toimia. Seuralaispalvelua pitävän Mila Jovin mukaan sovellus tulee mullistamaan alan turvallisuuden.

Käyttäjät tunnistautuvat sovelluksen kautta ajokortin tai passin avulla. Myös maksut ja tilaukset hoidetaan sovelluksen sisäisesti.

Sekä Coppan että Jovin mukaan kaikki eivät hae sovelluksen kautta seksiä, vaan pelkästään läheisyyttä tai vaikkapa seuraa aamiaiselle.

Jotkut skotlantilaiset poliitikot ovat huolestuneet sovelluksesta. Poliitikko Sandra White kutsui sitä kuin ravintolan menuksi. Hän piti haittana myös sitä, että sovellus tuo "tällaisen epätoivottavan työn" kaikkien ulottuville. [lähde].

artikkelin avainsanat:
kännykät Rendevu seksi tech