action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Sijaisopettaja oksenteli luokkahuoneessa - laukusta löytyi epämiellyttävä yllätys

16.03.2017 / klo 20:10 / LE / maailmalta

Alkoholin nauttiminen on toisinaan mukavaa ja rentouttavaa, mutta sitä ei kannata sotkea työelämän kanssa. Tämän virheen teki sijaisopettaja Judith Elizabeth Richards-Gartee Etelä-Carolinassa, kirjoittaa Huffington Post [lähde].

Brookland-Caycenissä sijaitsevaan lukioon jouduttiin soittamaan viime perjantaina poliisit paikalle aamulla kello 09.45, kun sijaisopettajan epäiltiin olevan tukevassa humalatilassa. Richards-Gartee ei meinannut pysyä tilansa vuoksi pystyssä ja tapaus huipentui siihen, kun sijaisopettaja oksensi keskelle luokkahuonetta.

Ennen poliisin saapumista paikalle lukion henkilökunta siirsi humaltuneen opettajan pyörätuolilla pois luokkahuoneesta. Paikallinen poliisi ilmoitti löytäneensä Richards-Garteen laukusta laatikkoviinin, jonka uskotaan olevan fiaskon aiheuttaja.

Luokassa olleet oppilaat kertoivat nähneensä sijaisopettajansa naukkailleen viiniä luokassa. Lukio on kertonut jälkeenpäin, että kyseinen sijaisopettaja ei ollut heidän palkkalistoillaan, vaan vuokratyöpaikasta.

Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä