Alamy / AOP
11:10 - 29.11.2016 / maailmalta / Markku Leppilampi
Miehen autoa naarmutettiin jatkuvasti - näin äärimmäisellä tavalla hän sai tekijän lopulta kiinni

Valkovenäläisen miehen Kot Matroskinin autoa naarmutettiin puolen vuoden aikana yli 20 kertaa, Oddity Central kertoo [lähde].

Mies teki hiukan salapoliisityötä ja havaitsi, että naarmuttamiset tapahtuivat aina samassa paikassa, kello neljän ja kuuden välillä aamulla, samanlaisella esineellä.

Matroskin pohti kenen kanssa hän voisi olla riidoissa, mutta ei uskonut kuitenkaan kostoon.

Seuraavaksi hän kokeili laittaa autoonsa lapun, jossa hän pyysi vinkkejä tekijästä, mutta se ei toiminut. Edes kamera ei auttanut Matroskinin salapoliisipuuhissa.

Jääräpäisen luonteensa avittamana mies päätyi äärimmäiseen ratkaisuun ja päätti nukkua joka yö autossa, kunnes saa tekijän kiinni. Hän joutui nukkumaan autossaan kuukauden, kunnes hän lopulta eräänä aamuna kuuli metallin kirskuntaa autonsa ulkopuolelta.

Mies hyppäsi kameran kanssa ulos autosta, mutta hämmästyi näkemästään. Tekijä olikin iäkäs harmaahapsinen nainen.

Nainen ei tuntenut minkäänlaista katumusta, vaan sanoi olevansa myöhässä töistä. Hän kuitenkin tarjosi korvausta tekemästään naarmusta, myöntämättä aikaisempia naarmuja.

Nainen ei osannut antaa selitystä sille, miksi hän naarmutti autoa. Mies otti yhteyttä poliisiin ja teki rikosilmoituksen naisesta. Alla video kohtaamisesta.

artikkelin avainsanat:
autot oudoimmat rikos