Image Source / AOP
09:10 - 25.11.2016 / viihde / Findance
Suomalainen keksintö kiinnostaa: "Miksi vain katsoisi ja kuuntelisi elokuvaa, kun voi myös tuntea äänet keholla"

Suomalainen keksintö tuo audiovisuaalisen viihteen iholle!

Espoolaisen Flexound Systemsin kehittämä teknologia laajentaa ääniaallot myös ihmisen tuntoaistin alueelle, äänituntumaksi. Patentoitu äänentoistokeksintö voi mullistaa tapamme kuluttaa audiovisuaalista viihdettä, kuten elokuvia, pelejä ja musiikkia.

- Ihminen on tunteva olento. Iho on ihmisen suurin elin. Miksi vain katsoisi ja kuuntelisi elokuvaa tai jääkiekkomatsia, kun voi myös tuntea äänet keholla ja saada siten paljon syvemmän elämyksen, Flexoundin toimitusjohtaja Mervi Heinaro kertoo ja hehkuttaa sen soveltuvuutta erityisesti virtuaalitodellisuusympäristöihin.

Keksintöön perustuva Flexound Xperience -moduuli voidaan asentaa kehokosketukseen tuleviin pehmeisiin esineisiin esimerkiksi elokuvateatterin tai auton istuimeen tai nojatuoliin. Flexoundilla on useita aiesopimuksia äänituntuman hyödyntämisestä eri tuotteissa.

Yhtiö on tuomassa markkinoille myös langattoman yhteyden avulla älypuhelimeen tai tablettiin yhdistettävän henkilökohtaisen älytyynyn. Flexound HUMU Smart Cushion lanseerataan IndieGoGo’ssa vuodenvaihteessa ja Kiinassa alkuvuodesta. Jakelukanavia Suomeen ja muualle Eurooppaan etsitään.

Äänituntumaa ja uutta älytyynyä pääsee kokeilemaan SLUSH Musicissa ja SLUSHissa. Flexound Systems on myös valittu SLUSH 100 –kilpailuun.

artikkelin avainsanat:
Flexound keksinnöt tech