action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Naisella 260 000 euron vuositulot: Vaikeaa tulla toimeen

03.06.2016 / klo 09:10 / ML / viihde

Brittiläisen naisen Nisha Sharman väite, ettei hän tule toimeen 260 000 euron vuosituloilla on saanut ihmiset raapimaan päätään, Metro kertoo [lähde]. Hän asuu 900 000 euron arvoisessa talossa miehensä ja neljävuotiaan tyttärensä kanssa.

Nainen väittää olevansa ostovoimansa menettänyttä keskiluokkaa.

- Teoriassa, taloudemme tuloilla olemme parhaiten tienaavassa viidessä prosentissa, mutta se ei tunnu siltä, hän väitti.

- Jos tienaat miljoonia, olet OK-tilanteessa ja toisessa ääripäässä kaikki kulusi maksetaan. Me olemme keskellä, jossa joudumme maksamaan kaikesta, naisen väitteet jatkuivat.

Financial Timesin alkuperäisen jutun mukaan nousseet asuntojen hinnat, koulumaksut ja lastenhoito saavat ihmiset tuntemaan, että heidän tulonsa jäävät vajaaksi.

Naisen kommentit ovat herättäneet vilkasta keskustelua netissä ja muun muassa hänen väitteensä siitä, että köyhille "maksettaisiin kaikki" tyrmättiin.

Myös Suomessa on puhuttu julkisuudessa "köyhistä rikkaista", joiden rahat eivät riitä velkojen lyhennyksiin. Joukossa voi olla esimerkiksi yritysjohtajia, juristeja ja lääkäreitä [lähde].

Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä