futureimagebank
20:28 - 30.07.2013 / maailmalta / OR
Poika ja tyttö suutelivat - heitettiin ulos kesäleiriltä

Kesäleirit voivat olla nuorten elämän parasta aikaa, mutta Massachusettsissa sattunut tapaus kertoo toisenlaisista kesämuistoista. The Huffington Post [lähde] raportoi kesäleirille osallistuneen 15-vuotiaan tytön joutuneen poistumaan paikalta sen jälkeen, kun leirillä ollut poika oli suudellut häntä.

Paikalle hälytetty virkapukuinen poliisi haki tytön pois, eikä edes kavereiden hyvästely tullut kysymykseen. Tyttöä suudellut poikakin joutui poistumaan leiriltä. Erikoisena yksityiskohtana leirin säännöt eivät kieltäneet suutelemista ja miespuolisten valvojien kerrotaan rohkaisseen poikaa suutelemaan tyttöä.

Tapauksesta virinnyt oikeusjuttu kyseenalaistaa leirin pitäjien esittämät syytökset seksuaalisväritteisestä käyttäytymisestä. Tytön eronneet vanhemmat ja juttua hoitava asianajaja ovat puolestaan sitä mieltä, että kyseessä oli kesäromanssi, jollaisesta monet teinit haaveilevat.

Vanhempien mielestä tyttö, joka on itsestään epävarma, kärsii pakkoliikkeistä ja on joutunut turvautumaan sekä psykiatriin että mielialalääkitykseen, tunsi leirillä ollessaan itsensä ensimmäistä kertaa kauniiksi ja itsevarmaksi. Lisäksi neljän viikon leiri maksoi yhteensä 4 860 euroa, eivätkä vanhemmat saaneet rahojaan takaisin.

Tytön vanhemmat vaativatkin nyt oikeusteitse 452 000 euron korvauksia leirin järjestäjiltä. Perusteiksi mainitaan tytön maineen pilaaminen ja hänelle aiheutetut henkiset kärsimykset.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut