action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Jenkkimies menetti muistinsa - luulee nyt olevansa ruotsalainen

17.07.2013 / klo 00:10 / OR / maailmalta

Californian Palm Springsissä ilmennyt muistinmenetystapaus sisältää trillerin aineksia. Sairaalassa tajuihinsa tullut amerikkalaismies ei tunnistanut itseään tai nimeään ajokortista, mutta Mydesert.comin [lähde] mukaan Michael Boatwrightiksi tunnistettu mies tottelee nykyään nimeä Johan Ek ja puhuu ainoastaan ruotsia.

Boatwright löydettiin helmikuun lopulla tajuttomana motellista ja kuljetettiin sairaalaan. Lääkärien mukaan mies kärsii väliaikaisesta, mutta kokonaisvaltaisesta muistinmenetyksestä. Boatwright ei ollut juuri pitänyt yhteyttä sukulaisiinsa, sillä hänen tällä viikolla tavoitettu sisarensa Michelle Brever oli ensimmäinen, joka kuuli tapahtuneesta.

Brever ei muista puhuneensa 61-vuotiaan veljensä kanssa kymmeneen vuoteen. Hän ei myöskään tiedä, onko Michael asunut tällä välin Ruotsissa.

- Hän on aina ollut vaeltaja. Hän tuli takaisin silloin, kun tarvitsi rahaa tai jotain muuta joltakulta. Sitten hän häipyi taas paikalta, Brewer muistelee.

Boatwrightin tarinan viimeistä lukua ei siis ole vielä kirjoitettu ja siinä olisikin aineksia vaikka TV-sarjan pilottijaksoon tai kokoillan elokuvaan.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä