action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Työttömyydestä tuli miehen elämäntehtävä: "suosittelen muillekin"

05.02.2011 / klo 17:17 / FD / viihde

32-vuotias Franklin Schneider menestyi työelämässä upeasti, kunnes hän lukuisten irtisanoutumisten jälkeen päätti, ettei halua enää tehdä töitä.

10 erilaista työpaikkaa 10 vuodessa läpikäynyt Schneider on nyt onnellinen. Hän kirjoitti elämästään kirjan Canned: How I Lost Ten Jobs in Ten Years and Learned to Love Unemployment.

Schneider ehti tehdä töitä niin pelihallissa kuin seksivideokaupassakin, mutta lukuisista vähäarvoisina pidetyistä töistään hän piti vähiten puhelinmyynnistä.

- Puhelinmyynti vaati aktiivisesti ihmisten häiritsemistä, kun taas pornokaupassa vaan myyntiin ihmisille jotakin, mitä katsoa genitaaleja kosketellessa.

Schneider oli kuitenkin loistava puhelinmyyjä: yhtenä viikkona hän oli parhaiten kauppoja tekevä myyjä koko Yhdysvalloissa.

Nyt Schneider asustaa työttömänä Washington D.C:ssä. Hän on nauttinut työttömyyskorvauksista jo 102 viikkoa putkeen. Jotta hän saa korvausta, hänen on haettava töitä, mutta hän on aina pilannut tahallisesti hakemuksensa kirjoitusvirheillä ja muilla haittaavilla seikoilla.

- Kun kirjoitin kirjan, tajusin, etten työskentele enää koskaan. vaikka haluaisinkin työskennellä, en enää pystyisi pitämään työtä. Olen niin sisällä omassa pienessä maailmassani, olen kuin susien kasvattama.

Schneider asuu onnekkaasti asunnossa, jonka vuokra on jäänyt 90-luvun tasolle. Hän sanoo, ettei tarvitse paljon rahaa, paikallisesta baaristakin hän saa tuttuna miehenä juomia jo ilmaiseksi.

- Suosittelen työttömyyttä muillekin. Lepää hetki, työttömyyskorvaukset ovat sinun rahojasi. Sinä olet maksanut ne järjestelmälle. Suurin osa elämästäsi menee kovaan työntekoon, niin yhtä hyvin voit välillä nauttia hetken tauosta.

Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä