Ubisoft
13:31 - 21.08.2018 / pelit / Findance
Assassin’s Creed Odyssey ilmestyy 5.10. - uusi traileri

Ubisoft on esitellyt Gamescom-pelimessuilla uutta videomateriaalia syksyllä julkaistavasta Assassin’s Creed Odyssey -toimintaseikkailusta.

"Muinainen Kreikka vuonna 431 ennen ajanlaskun alkua on maailma täynnä vaaroja, myyttejä ja legendoja. Peloponnesolaissodan alun aikoihin sijoittuva peli kuvaa Spartan ja Ateenan kaupunkivaltioiden keskinäistä sotaa. Eletään aikaa, jolloin jumalat hallitsevat ja myyttiset taruolennot ovat totisinta totta."

Pelin tarinassa pelaaja voi ohjastaa yhtä kahdesta eri hahmosta. Riippumatta siitä onko pelattavana soturi Alexios tai sankaritar Kassandra, pelaaja pääsee todistamaan merkittävät tapahtumat omakohtaisesti legendaaristen eläinten ja myyttisten olentojen rinnalla tai taistellen vastassaan mahtava Kosmoksen kultti. Pelihahmon henki on alituiseen vaarassa, kun taitavat palkkasoturit ovat valmiita käyttämään keinonsa ja taitonsa Alexiosin tai Kassandran nujertamiseen. Apunaan näillä taistelijoilla on toisinaan koulutettuja taistelueläimiä ja huippuluokan varusteet tekevät häikäilemättömistä vihollisista entistä vaarallisempia. Hahmo ei ole turvassa sen enempää maalla kuin merelläkään, kun päästä on kerran palkkio julistettu.

Varjoissa väijyvä Kosmoksen kultti puolestaan juonittelee ja tekee kaikkensa saadakseen käsiinsä voimakkaan artefaktiesineen, joka voisi muuttaa kohtalon kulun koko Kreikan osalta. Kultin juuret ovat syvällä yhteiskunnassa ja sen jäseniin lukeutuu niin kauppiaita, poliitikkoja, merirosvoja kuin sotapäälliköitäkin. Jopa omiksi liittolaisiksi luultujen keskuudesta voi paljastua katalia lahkolaisia.

Odysseyn tarinan aikana pelaaja kohtaa useita legendaarisia eläimiä, jotka ovat saaneet innoituksensa Herakleen myyteistä. Näihin lukeutuvat muun muassa ylimaallinen Nemean leijona, jumalten kiroama Lykaon-susi ja väkivahva Kallisto-karhu. Mukana on myös katalia kreikkalaisen taruston hirviöitä, kuten käärmehiuksinen demonitar Medusa.

Assassin’s Creed Odyssey julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 5. lokakuuta 2018.

Katso uusi traileri alla: