uusimmat suosituimmat viihde elokuvat/tv pelit tech maailmalta musiikki videot julkkiskuvat satunnainen info
ArrowGame of ThronesGrand Theft AutoHobittiSimpsonitThe Walking Dead
action supersankarit kauhu scifi komedia suomipelit retro paranormaali ruoka ja juoma eläimet ennätykset ja keksinnöt kahjot rikolliset rakkaus
juttuvinkki@findance.com
mobiiliversio: m.findance.com
hae sivustolta:

3D-elokuvat eivät enää kiinnosta - nyt valitaan tavallinen

02.08.2013 / klo 07.10 / elokuvat & tv
mainos, sisältö jatkuu alla
Vielä muutama vuosi sitten elokuvateatterien pelastajaksi liputettu 3D-teknologia ei nykyisin kiinnosta amerikkalaisia katsojia. Digital Spy [lähde] kertoo tämän kesän suurten ensi-iltojen 3D-näytösten menestyneen selvästi odotettua vaisummin.

Esimerkiksi Hugh Jackmanin tähdittämä The Wolverine on toistaiseksi kerännyt 3D-versiona vain 30 % kokonaislipputuloistaan. Kesän pahin ja samalla koko 3D-formaatin alin pohjanoteeraus on Suomessa vielä julkaisematon Dreamworksin tietokoneanimaatio Turbo, joka tienasi 3D-versiona vain 25% lipputuloistaan.

Vaikka amerikkalaiset katsojat näyttävätkin nykyään välttelevän 3D-elokuvia, maailmanlaajuisesti tilanne ei ole vielä yhtä synkkä. Esimerkiksi piratismin riivaamilla Venäjän ja Kiinan markkinoilla 3D on nimen omaan syy lähteä elokuviin, sillä kyseisissä maissa 3D-näytösten osuus lipputuloista on 80-90 %:n luokkaa.

Katsotko itse mieluummin tavallisen vai 3D-version elokuvasta?
Suosittelemme:
Nettivideot:
Ilmoituksia:
Julkkiskuvat:
Ilmoituksia:

Nettiviihdettä jo vuodesta 1998: hauskoja juttuja, erikoisuuksia maailmalta, netti-ilmiöitä, leffoja, videopelejä ja musiikkia.

kuumaa
1 päivä sitten / maailmalta
uutta
lisää uusia juttuja >>>
suosittua
lisää suosittuja juttuja >>>
arkistoista
arvo satunnainen juttu >>>